Wij werken momenteel aan een nieuwe website. Daarom treft u wat minder informatie aan dan gebruikelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Van Delft Advocaten N.V. is een modern regionaal georiënteerd advocatenkantoor in Waddinxveen. Van Delft Advocaten verleent juridische bijstand aan ondernemers, ondernemingen en particulieren in de regio en (soms ver) daarbuiten.

Ons kantoor in Waddinxveen is centraal gelegen midden in het Groene Hart van Holland in een ondernemende en goed bereikbare regio. Waddinxveen is uitstekend bereikbaar vanuit de omliggende plaatsen zoals Boskoop, Zevenhuizen, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Reeuwijk, Bodegraven en Gouda. Het kantoor is ook eenvoudig bereikbaar vanaf de A12 en A27 en vanaf de diverse regionale wegen. Van Delft Advocaten rekent dan ook het gehele gebied binnen de Randstad inclusief de steden Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Amsterdam tot haar werkterrein.

Van Delft Advocaten procedeert en adviseert. Van Delft Advocaten stelt daarbij het belang van de cliënt centraal. Met de cliënt wordt in een eerste gesprek de haalbaarheid van de zaak besproken evenals de mogelijkheden en de onmogelijkheden. Per zaak wordt bekeken welke tactiek in uw geval de beste is. Indien een geschil in der minne te schikken valt, zal uw advocaat dit trachten te bewerkstelligen. Onderhandelen als het kan, procederen als het moet.

Uitgangspunt is dat iedere advocaat bij Van Delft Advocaten op tenminste één en veelal twee rechtsgebieden zich specialiseert, zodat Van Delft Advocaten bij de meest voorkomende juridische geschillen uw zaak snel en deskundig ter hand kan nemen. Door de gespecialiseerde werkwijze kan Van Delft Advocaten u snel en deskundig van dienst zijn. Doelstelling van Van Delft Advocaten is het leveren van kwalitatief hoogstaande - gespecialiseerde - juridische dienstverlening.

Ondernemers hebben bij Van Delft Advocaten over het algemeen een vaste advocaat, die vrijwel alle aspecten van het ondernemerschap en de daarmee samenhangende rechtsproblemen kent. Indien noodzakelijk wordt door uw vaste advocaat samengewerkt met een op een specifiek rechtsgebied gespecialiseerde advocaat van Van Delft Advocaten of een ander kantoor. Van Delft Advocaten kent graag de ondernemers en hun bedrijf, en streeft naar duurzame samenwerkingsverbanden. Om in voorkomende gevallen snel en adequaat juridische bijstand te kunnen verlenen, kent Van Delft Advocaten graag uw bedrijf. Om deze reden bezoeken de advocaten van Van Delft Advocaten ondernemers in de regio graag op hun zakelijke adres.

Naast het optreden in procedures en (algemene) juridische advisering, hebben wij ons in de loop der jaren met name in de volgende rechtsgebieden gespecialiseerd:

 • Arbeidsrecht
 • Ambtenarenrecht
 • Faillissementsrecht
 • Zaken en zekerhedenrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Incasso
 • Algemene civiele praktijk
 • Personen- en familierecht
 • Mediation
 • Erfrecht
 • Strafrecht

Onze advocaten:


Indien u wenst te worden bijgestaan door één van de advocaten van Van Delft Advocaten, dan kunt u ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bellen op telefoonnummer 0182-303111 voor een afspraak of stuur een email naar: info@vandelftadvocaten.nl.

Van Delft Advocaten N.V.
Mozartlaan 48-50
2742 BN Waddinxveen
Tel: 0182-303111
Fax: 0182-303113
E: info@vandelftadvocaten.nl

Van Delft Advocaten staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer: 24394587