Algemene civiele praktijk Advocatenkantoor Gouda

Algemene civiele praktijk

De algemene civiele praktijk richt zich op het brede terrein van advocatenwerkzaamheden, waaronder met name verbintenissen en vermogensrechtelijke zaken vallen. Wij spitsen ons daarbij toe op zaken waar ondernemers het meest mee te maken krijgen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan geschillen over (de uitleg van) diverse soorten overeenkomsten zoals distributieovereenkomsten, aannemingsovereenkomsten, koopovereenkomsten, overeenkomsten van opdracht, etcetera. Ook voor het opstellen en beoordelen van contracten en algemene voorwaarden kunt u bij ons terecht. Daarnaast verrichten wij graag uw incasso’s en staan wij u bij in allerhande juridische geschillen. 

Algemene civiele praktijk

Indien u een vaste advocaat heeft bij ons kantoor, zal deze uw zaak op dit terrein over het algemeen zelf kunnen behartigen. Wanneer er specifieke kennis van een ander rechtsterrein nodig is, verwijst uw advocaat u naar een andere advocaat binnen het kantoor. In overleg met u is het ook mogelijk dat beide advocaten samen de zaak behandelen.

Het kan voorkomen dat wij u voor een bepaald probleem buiten onze rechtsgebieden doorverwijzen naar een externe deskundige advocaat. Uw advocaat kan eventueel in samenwerking met deze externe derde partij de zaak voor u behandelen. 

De algemene praktijk wordt gevoerd door Mr W. van Leuveren MA en Mr drs O.P. Kuit