Incasso Advocatenkantoor Gouda

Voor juridisch advies over incasso’s

Heeft u een moeilijk te innen vordering? Of wilt u het incassosysteem bij een van uw debiteuren stopzetten? Kijk wat Van Delft Advocaten voor u kan betekenen.

Incasso

De incassopraktijk voeren wij met name voor ondernemingen. Hierbij procederen we zowel bij bodemprocedures als in kort geding, helpen we u bij het incasseren van uw vorderingen en laten we conservatoire of executoriale beslagen leggen. Wij procederen voor uw vordering.

Ook voor advies over bijvoorbeeld het opzetten van een eigen debiteuren incassosysteem voor uw onderneming of het opstellen of aanpassen van contracten en algemene voorwaarden of modellenbrieven, neemt u contact op met onze advocaten. Het voordeel hiervan is dat uw debiteurensaldo en de gemiddelde tijd dat uw vordering openstaat, aanzienlijk kunnen teruglopen.

Onze incassospecialist is Mr W. Van Leuveren MA, lid van de Vereniging voor Incasso en Procesrecht Advocaten (VIA). Heeft u te maken met een dubieuze debiteur? Mr Van Leuveren bespreekt samen met u de beste aanpak om ervoor te zorgen dat u w vordering wordt geïnd.