Strafrecht en economisch strafrecht Advocatenkantoor Gouda

Heeft u een strafrechtadvocaat nodig?

Wordt u verdacht van een misdrijf en wilt u worden bijgestaan door een advocaat gespecialiseerd in strafrecht? Bij Van Delft Advocaten zijn er meerdere advocaten die u kunnen bijstaan. Wij behandelen zaken binnen het jeugdstrafrecht en (economisch) strafrecht.  Zowel ondernemingen als particulieren die verdacht worden van een misdrijf, nemen voor juridische bijstand contact op met Mr H.F. Van Kregten LLM of Mr drs. O.P. Kuit.

Strafrecht

Binnen het strafrecht gaat het altijd om een onderneming of persoon die ervan verdacht wordt een strafbaar feit te hebben gepleegd. Dit kunnen zware misdrijven zijn zoals levens- en geweldsdelicten. Wij staan ook verdachten bij in opiumzaken,  verkeersdelicten, zedenzaken en zaken op het gebied van het financieel- en economischstrafrecht. In alle strafzaken  is gespecialiseerde rechtsbijstand onmisbaar. Van Delft Advocatenkantoor heeft meerdere advocaten in huis die u kunnen bijstaan in strafrechtelijke procedures.

Economisch strafrecht

Bij ondernemingen die worden verdacht van een strafbaar feit, gaat het vaak om economische of milieudelicten. Door de specialisatie van onze advocaten op het gebied van ondernemingsrecht en strafrecht, kunnen wij ondernemers die van een economisch delict of ander strafbaar feit  worden verdacht, deskundig bijstaan.

Bij economische delicten werken onze strafrechtspecialisten en ondernemingsrechtspecialisten intensief samen. Zo kunnen wij het economische belang van uw onderneming maximaal behartigen. Voor u kunnen de gevolgen immers groot zijn. Niet alleen voor u persoonlijk als ondernemer, maar ook voor uw bedrijf. Laat u tijdig adviseren en bijstaan door onze specialisten. Zo kunt u eventuele schade fors beperken.