De advocaten van
Van Delft Advocatenkantoor

Onze advocaten

Zoekt u een advocaat die is gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied? Binnen het team van Van Delft Advocaten vindt u specialisten op diverse rechtsgebieden. Wij richten ons daarbij vooral op rechtsgebieden waar kleine en middelgrote ondernemingen en particulieren relatief vaak mee in aanraking komen.

Wij hebben specialisten in huis op het gebied van Arbeidsrecht, Insolventierecht (faillissementsrecht), Incasso en procesrecht, Personen- en familierecht (o.a. echtscheiding), Mediation  en Strafrecht. Daarnaast adviseren en procederen wij over zaken met betrekking tot de koop of huur van onroerend goed (zowel zakelijk OG als woningen), contracten, algemene voorwaarden, erfrecht en WSNP zaken.

 

Mr. drs Oscar Kuit

Mr. drs Oscar Kuit heeft zich toegelegd op de diverse aspecten en onderdelen van het strafrecht. Mr. Kuit is een bevlogen advocaat die altijd probeert het maximale uit een zaak te halen.

Of het nu gaat om zware misdrijven of een verkeersdelict, mr. Kuit staat voor zijn client.

 

Lees verder

Mr. Wytze van Leuveren MA

 

Mr. Wytze van Leuveren MA is een civiele advocaat pur sang. Adviseren en procederen doet hij al meer dan 20 jaar als huisadvocaat van diverse kleine en middelgrote ondernemingen in het Groene Hart. Mr. Van Leuveren heeft zich de afgelopen decennia toegelegd op de rechtsgebieden waar ondernemers regelmatig mee in aanmerking komen.

 

Lees verder

Mr. Anke Schellekens

 

Mr. Anke Schellekens is als advocaat volledig gespecialiseerd in het familierecht en jeugdrecht inclusief mediation. Zij is lid van de vereniging voor Familie- en Erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Mr. Schellekens begeleidt echtscheidingen als echtscheidingsmediator en is tevens in te schakelen voor mediation op andere rechtsgebieden zoals bijvoorbeeld het arbeidsrecht.
Lees verder

Spreekuur op afspraak

Van Delft Advocaten houdt op afspraak een kosteloos spreekuur. U kunt hiervoor per email een afspraak maken. Een van onze advocaten zal gedurende maximaal 15 minuten een ori├źnterend gesprek met u voeren. Tijdens dit gesprek beoordelen wij of er sprake is van een juridisch probleem en of Van Delft Advocaten u daarbij van dienst zou kunnen zijn.