Incasso- en procesrecht
Van Delft Advocaten

Onze Incasso- en procesadvocaat mr. Wytze van Leuveren is lid van de VIA (Vereniging van Incasso en Procesadvocaten) en verstaat zijn vak, gaat recht op het doel af en bespaart u door een efficiënte werkwijze geld, tijd en veel ergernis. Als u een professionele partij zoekt om uw geldvorderingen te innen belt of mailt u dan met Van Delft Advocaten.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor ‘eenvoudige’ rechttoe rechtaan incassozaken. Wij bewijzen echter vooral onze waarde in complexere processen en procedures, bij zakelijke handelsgeschillen (B-to-B), grensoverschrijdend incassowerk en in zaken waarin de relatie met de debiteur – ondanks de betalingsperikelen – behouden moet blijven. Incassowerk en de eventuele opvolgacties bij een wat ‘taaiere’ vordering, vergen een specialistische aanpak met diepgaande actuele kennis en de inzet van alle mogelijke middelen.

Wij bieden u maatwerk op dossierniveau. Als incasso- en procesadvocaat is mr. Van Leuveren door de strikte opleidingseisen van de VIA altijd op de hoogte van de nieuwste wet- en regelgeving. Wij kunnen daarnaast middelen hanteren die incassokantoren en deurwaarders niet kunnen c.q. mogen toepassen. Tevens zijn wij vanuit onze incasso ervaringen bij uitstek uw adviseur voor het beoordelen van en adviseren over het inrichten van uw creditmanagement processen.

Daarnaast zijn wij ervaren in het voeren van procedures. Strategie is belangrijk bij een procedure. Niet alleen kennis van het recht maar met name het civiele bewijsrecht, de diverse procesreglementen zijn van belang. Zowel de feiten, het gewenste resultaat als de procespositie bepalen mede de strategie. Wij strijden immer voor een optimaal haalbaar resultaat voor onze cliënten.


 

Vragen over incasso- en procesrecht?

Neem contact met ons op als u vragen heeft over incasso- en procesrecht of onze dienstverlening. We helpen u natuurlijk graag.